Bedrijfsopvolging / bedrijfsoverdracht

 

Samen brengen wij de opvolging/overdracht tot een goed einde

Aan de hand van uw wensen maak ik een draaiboek, zodat u precies weet wat er gaat gebeuren en hoe het gaat gebeuren. Ik zorg dat alles op tijd gebeurt, zodat u er zo min mogelijk omkijken naar hebt.

Natuurlijk zorg ik ervoor dat uw bedrijfsopvolging of bedrijfsoverdracht met geen of zo min mogelijk belastingheffing gepaard gaat. Daarbij kijk ik naar alle belastingen; een geïntegreerde aanpak dus. Ik besteed daarbij ook aandacht aan de emotionele kant van het verhaal; voor degene die zijn bedrijf overdraagt is het een grote stap in zijn of haar leven waar zorgvuldig mee omgegaan moet worden. Bij bedrijfsopvolging is het voor mij uiterst belangrijk om de belangen van de bedrijfsopvolger mee te nemen. Het moet uiteindelijk voor iedereen goed voelen. Ook kan Added Value alle zaken netjes regelen omtrent bedrijfsbeëindigingen.

Als fiscaal adviseur geef ik graag advies over allerlei zaken omtrent bedrijfsovername. Of het nu gaat om de overname door personeel, een bedrijf binnen de familie of algemeen bedrijfsovername advies. Hier komt veel bij kijken en moet rekening gehouden worden met arbeidsvoorwaarden en andere belangen.

© Added Value 2023
Willem Welgravenlaan 10, 6741 ZH Lunteren
085 - 9021989